Monday, January 3, 2011

Assalamualaikum

Sempena tahun baru nih aku dah start blogging balik, kali ni guna nama yang sama iaitu Kamarul Farhan tapi terpaksa guna url lain plak sebab url lame ade conflict dan direct connection dengan pihak tertentu. ade sebab asal aku tukar blog baru nih, aku nak start fresh. dan kali ni insyaAllah content akan berbeza dengan yang lama. actually dah lame berkeinginan bukak blog baru, tapi mase dan keadaan tak mengizinkan sangat aku untuk blogging.


anyway, akan ade sesetengah entry dari blog lame akan di import masuk sini..cume selected entry je la..

*interface dan layout still dalam process..tak sempat nak edit sebab tenet slow yang amat..dan tak masuk akal..

3 comments:

kasyah said...

mu blaja plop ko pehe?

Kamarul Farhan said...

x..aku training kat tm..customer service..

arif khaibara said...

rock on dude!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...