Tuesday, September 18, 2012

Keji Sangat Ke Blog Aku Neh?

Adess..bosan-bosan menyapu blog kosong ni..aku usha stat kat nuffnang ngan stat blogspot..perghhh..macam pervert la plak aku rasa coz orang search gune keyword pelik-pelik masuk blog aku nih..aku rase tak de la, pelik sangat post aku katblog nih..biasa-biasa aje..camne lak keyword "awek main tepi sawah" boleh masuk sini jugak..hahahah..

sorry to disappoint korang yang mengsearch benda bukan-bukan ek..awek separuh bogel tak de, awek tonggek pon tak de kat sini k..

aku snip dari nuffnang ngan blogspot..

yang ni dari nuffnang

yang ni lak dari blogspot..
 just ignore the hit..segan la plak..!!


1 comment:

Fira Hilwa said...

perghh maya karin bsama kamarul! wahahaha. tahniah! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...