Wednesday, July 27, 2011

Pehal Ngan Gengblogger Neh..dah tersungkur tersembah bumi ke ape..??


entry edisi pertanyaan. okeh wadefeck happened ngan gengblogger skang neh..?? aku nak bukak asyik mintak username ngan password jek...ke link kat bookmark aku neh cam dah hampeh or wat..?? sampai kan kat blog aku pon mende nih jadik..aku ade paste badge gengblogger kat tepi sidebar tuh..so bila loading die pop out benda same gak..suh login jadah ape lak neh..??

aku neh bukan nye rajin sangat jengok2 gengblogger tuh, tapi dikala tenet yang laju sket nih, dan masa terluang terlampau banyak. mau gak menusha top entry kat sane kan, blogwalking ke ape jadah sumer tuh..

tup-tup 2 3 hari lepas aku try masuk gengblogger mende neh jadik..ok aku pes gambo sket..
pastu bila aku pangkah manatang ni lak yang kuar..


so mane-mane kaki gengblogger leh tak kasi tau ape masalah sangat website tuh..??or dah bertukar link len dah..or dorang ade block aku (aku rase takde sbb nak block aku kot, aku bukan nyer spammer kehulur kehilir suh lawati blog sendiri pon) thanks in advance...!!!

6 comments:

Kamarul Farhan said...

owh da tau..GB kene hack ngan gaysec..adesss..time tuk tukar password kat facebook..

b a m b a m ' s said...

sama lar.. terus buang link dlm blog coz menganggu view den yooo..uhuhu

Kamarul Farhan said...

cik bam: tu ar..kat sini pon dah buang dah.menganggu sgt..

MissF said...

yup, kne hack.

dillaazman said...

means now dah tade gengblogger lagilah ea? boringnye!

Kamarul Farhan said...

@missF: aah, tanya pak cik gugel ari tuh..dorang cakap gaysec yang hack..orang yang same gak hack nuffnang kan..

@dillaazman: mungkin sementara waktu je ni kot..admin GB agaknye berhempas pulas baiki server ke apebenda..agak boring gak la, sbb kene blogwalking secara manual..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...