Monday, April 18, 2011

Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi ????????????



ok nih segmen lagi aku join..dari cik bambam..hmm, memang bambam dan kiut..hoho..awak sila jangan marah saya (cam gedik plak ayat nih)

tengok dari tajuk pun dah tahu dah isi dia..ape yang aku nak jadik kalo aku ade bakat. tiap-tiap hari balik jalan kaki dari masjid jamek ke pasar seni (sebelom ade motor)buat aku piker, bila tengok pelukis tepi-tepi lorong..best siot kalo aku pandai lukis..aku nak lukis katun yang kiut macam zack zukhairi (entah betol tak name nih) pastuh nak letak dalam blog, macam cerita berkatun camtuh..katun beliau memang smart..aku nak boleh lukis bukan satu genre je, tapi banyak lagi..aku nak ade bakat lukis karikatur, komik, potret dan pemandangan. lukisan aku mesti real tahap giler babeng kot..

aku tak de la suka sangat seni nih..so aku tak espect nak jadik macam michael angelo ke, da vinci ke..sebab bagi aku seni dorang susah sangat bagi otak beku aku nak digest. maklom la bukan otak seni kot..

hmmmm..pelukis yang aku paling suka..ntah ar, tadi ar kot..si blogger femes zack tuh..katun yang tak de leher beliau memang kiut (lagi skali).

ok la..of kos manusia mane cukop kalo satu kan..aku nak jugak listkan bakat yang aku memang wish nak-nak sangat..pandai men gitar. hahaha..general statement..aku rase awek pandai memang gitar terlampau la seksi, tambah-tambah lagi time dorang duduk sambil pelok gitar..pergggghhhh..fetish kot..!!!

mase foundation dulu aku ade la belajar men gitar jap..belajar dari rumet..hahahah..sumbang mambang kali pertama..lagu ape ntah aku lupa, tapi yang pasti lagu dari seberang..teraba-raba aku tekan cord. nak je sambung balik belajar tapi alasan typical hampir semua orang " tak de mase..!!"

semua nih tak mustahil kalo kita usahakan.sebab kadang-kadang bakat dan kebolehan nih kita boleh pupuk. so aku berharap sangat-sangat oneday akan ade turning point dalam hidup aku yang membuatkan aku belajar men gitar, tak pun masuk kelas teknik lukisan..


errrr..agak-agak dah cukop 100 patah perkatan kot..

2 comments:

b a m b a m ' s said...

alar..terlebih 100 lar!! hahahah.. :P

bagus2.. nnt CB update list k!hehehe..

thanks join.. (leh ar lukis pic cik bambam nnt..kekekekek)

Kamarul Farhan said...

perghhh..ko kira ke CB..?? hahha..tak pe boleh jek lukis CB..jadik ke tak, tak tau la..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...