Thursday, March 31, 2011

awek tak cun terkentut atas bas

perghhh..panjang giler tajuk..tapi tak pe, terang dan bersuluh lagi akan contentnya...

ari ni aku AL (annual leave la),nak rehatkan otak..penat sangat layan manusia yang susah sangat nak paham ape yang orang bagitahu..dok kat umah nih tetiba bosan la plak, duit baru je gaji..hahaha..bersemangat nak kuar jenjalan..

so, tadi kuar p kota raya, semata-mata nak beli deodorant kat medin (okeh kat len memang tak ade ek, aku punye cikai je..medin je ada). nek bas 46d dari bukit angkasa (BA) merangkak ke ibu kota. nasib baik weekdays dan tengah hari, memang bas kosong, tak banyak orang. even masa aku kat BA pun cuma 2 3 orang indo je tengah tunggu.

dari jauh lagi nampak kepala bas kaler putih tuh mula merayap mendekati stesen bas. memang dah tahu penumpang selalu ada kat situ, tak perlu aku julur tangan nak menahan, bas dah berenti da. pintu belakang bas betul-betul stop depan aku. ape lagi dengan gaya lemah gemalai kontrol macho aku melangkah naik.

perghh awek siotttt dok kerusi sorang-sorang. aku naik amek port belakang awek tadi. ok la muka, bak orang kata kiut ade, seksi boleh la..cun tu ermmm kureng sket..hahaha. betul-betul aku parking bontot aku kat kerusi belakang awek tadi. perghhh free hair, wangi siot..agak-agak nak meronggeng ngan balak kat sogo neh..tak pun lepak pertama compleks.. teka je la ek..

lepas semua activity pembayaran tiket dekat kelindan bas yang tak berapa nak ensem dan mesra tuh..aku macam biasa nyandar tepi tingkap, usha kete-kete kat jalan. sambil mikir "bile la plak turn aku nak dapat kete camneh" (masa tu mazda 3 lalu ikot tepi).

sampai atas sket dari lrt bangsar, sebelom simpang masuk brickfields, aku terdengar something depan aku..hahahaha...tak menahan, ish selebetnye pompuan..halus dan nyaring je bunyik..bak angin tersepit di celah kerusi..perghhhh..die kentut sial..pengotoq betol..

agak-agak die tak perasan kot aku duk belakang dia, terus dia pusing belakang,(nak usha orang la tu) macam terkujat je aku tengok..mata kitorang bertemu..cepat-cepat dia pusing depan..aku buat bodo je la, nak senyum pun otot kat muka dah kejang tahan gelak..nasib tak de la bau sangat, agak-agak bekfes roti je tadi kot..hahaha

sampai kat kl central, terus dia turun tak tengok belakang..hahaha..tak leh bla..agak-agak la beb kalo tak tahan pon..paling kurang pun, sengetkan sket badan biar angin lepas tak terkepit-kepit..tak de la sendu sangat bunyik nyer. kalau bau teruk pun still lagi boleh tuduh orang..tak pun buat-buat tak bersalah sambil tutup hidung dan geleng kepala..hahahaha

sekadar hiasan

2 comments:

Pidut ASiS said...

ko buat aku hepy baca entri ko...tq very2 much...hahahahaha

Kamarul Farhan said...

@Pidut ASiS: seyes dowh..kuang asam tol..eh blog ko pon menarik, aku suke giler yang fakta2 tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...